Nekateri uporabniki platforme eToro nimajo računalnikov z Windows operacijskim sistemom, zato ne morejo uporabiti programa eToro->eDavki. Tem v skladu z Izjavo o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov omogočamo pretvorbo podatkov s platforme eToro v XML datoteke, primerne za uvoz na eDavke, prek spletnega obrazca in elektronske pošte.

Povezava za odprtje spletnega obrazca za odpošiljanje vseh potrebnih podatkov o uporabniku/naročniku in nastavitvah izvoza se nahaja spodaj.

Z uporabo spletnega obrazca uporabnik/naročnik sprejema polno pravno odgovornost za pravilnost poslanih podatkov, izbrane nastavitve in pravilen prenos in pregled pretvorjenih podatkov na eDavkih!

V največ 24-ih urah po prejemu plačila boste po elektronski pošti, navedeni v spletnem obrazcu, prejeli XML datoteke, primerne za uvoz v eDavke.

Pretvorba podatkov za enega uporabnika/naročnika stane 54,90€ z vključenim 22% DDV. Vključena je tudi morebitna pomoč po elektronski pošti pri težavah z uvozom na eDavke, če se te slučajno pojavijo.