Nekateri uporabniki platforme eToro nimajo računalnikov z Windows operacijskim sistemom, zato ne morejo uporabiti programa eToro->eDavki. Tem v skladu z Izjavo o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov omogočamo pretvorbo podatkov s platforme eToro v XML datoteke, primerne za uvoz na eDavke, prek spletnega obrazca in elektronske pošte.

Povezava za odprtje spletnega obrazca za odpošiljanje vseh potrebnih podatkov o uporabniku/naročniku in nastavitvah izvoza se nahaja spodaj.

Z uporabo spletnega obrazca uporabnik/naročnik sprejema polno pravno odgovornost za pravilnost poslanih podatkov, izbrane nastavitve in pravilen prenos in pregled pretvorjenih podatkov na eDavkih!

Pretvorba podatkov prek elektronske pošte je mogoča samo za platformi eToro in Plus500.

V največ 24-ih urah po prejemu plačila boste po elektronski pošti, navedeni v spletnem obrazcu, prejeli XML datoteke, primerne za uvoz v eDavke.

Pretvorba podatkov za enega uporabnika/naročnika za posamezno davčno leto stane 60,00€ z vključenim 22% DDV. Vključena je tudi morebitna pomoč po elektronski pošti pri težavah z uvozom na eDavke, če se te slučajno pojavijo.