Program eToro->eDavki deluje izključno na računalnikih z nameščenim Windows 7, 10 ali 11 operacijskim sistemom. V svoj računalnik morate biti prijavljeni kot skrbnik (administrator) z vsemi pravicami.

  1. Postopek namestitve se prične tukajle:
ZacetelNamestitve

2. Po kliku na Kliknite za prenos programa eToro->eDavki se prične prenos programa eToro->eDavki s spletne strani. Najverjetneje vas bo brskalnik (npr. Chrome) opozoril, da gre za tvegano namestitev.

Opozorilo Chrome

Brez strahu! V namestitveni datoteki ni nič takega, kar bi ogrožalo varnost vašega računalnika. Le podprogram, ki v register registrira bazo podatkov, brez katere program eToro->eDavki ne deluje. Kliknite Keep.

3. Postopek namestitve se prične po kliku na namestitveno datoteko eted-setup. Kliknite Zaženi.

zagon etoro-edavki setup

Lahko se pojavi opozorilo okno program Smartscreen. Brez strahu! V namestitveni datoteki ni nič takega, kar bi ogrožalo varnost vašega računalnika. Le podprogram, ki v register registrira bazo podatkov, brez katere program eToro->eDavki ne deluje. Kliknite More info in Run anyway.

4. Pojavi se nekaj oken z nastavitvami. Pri izbiri jezika kliknite V redu in če soglašate z določili licenčne pogodbe, v naslednjem oknu kliknite Naprej.

licenčna pogodba

Predlagam, da pustite kljukico pri Ustvari ikono na namizju (kliknete Naprej) ter kliknete Namesti.

5. Nameščanje programa se izvede, pojavi pa se novo okno z naslovom Borland Database Engine Installation/Upgrade, kjer ne naredite nič drugega kot kliknete OK.

namestitev bde

6. S tem je postopek namestitve programa eToro->eDavki zaključen. Bližnjico za zagon boste našli na namizju, program pa lahko tudi takoj poženete:

zaključek namestitve

Obvezno si preberite tudi navodila za uporabo.